• کشور آلمان در قاره اروپا رشد آهسته اي از نرخ بيکاري را به خود اختصاص داده است.نرخ بيکاري در اين کشور در دهه گذشته به نصف کاهش يافته است.به عبارت ديگر با 2.6 ميليون نفر بيکار، نرخ بيکاري در آلمان به 5.9? کاهش يافته است.لازم به ذکر است که صادرات اين کشور در سال 2017 به حدود 1.3 تريليون دلار رسيد. تقريبا و به طور قابل توجهي، نيمي از توليد ناخالص داخلي آلمان، حدود 9 درصد از صادرات جهان در آن سال بوده است که از آن سال رشد فزاينده اي را نيز به خود اختصاص داده است. اقتصاد اين کشور از سال 2015 به بعد سبب شد بيش از 1 ميليون پناهنده آلمان را به عنوان محل اقامت خود برگزينند. در سال هاي اخير نيز دولت آلمان در حال افزايش بودجه بوده است به طوري که به طور مثال براي سال 2016بودجه اي برابر با 25 بيليون دلار را براي خود پيش بيني کرده بود.



رشد بازار کار در آلمان 2019

رشد بازار کار در آلمان 2019



  • پرسش جالب توجه اين است کشور آلمان که در اواخر دهه 1990 و اوايل سال 2000، آهسته تر از ساير کشورهاي اروپايي رشد ميکرد و نرخ بيکاري در آن دو رقمي شده بود چگونه توانست به عنوان چهارمين توليد کننده ناخالص در جهان پس از ايالات متحده، چين و ژاپن به ستاره اي اقتصادي تبديل شود؟محققان به مدتي طولاني مطالعه و تحقيق در مورد تحولات بازار کار فدرال و اصلاحات رفاهي را آغاز کرده اند و مشخص کرده اند که سياست در اين امرايفا کننده ي نقش و عامل اصلي نيست.



  • يک مقاله پژوهشي در مجله چشم انداز اقتصادي، نشان دهنده بهبود مداوم موقعيت رقابتي آلمان نسبت به شرکاي تجاري اصلي اش از سال 1995 بوده است، زيرا دستمزدها با سرعت پايين تري نسبت به بهره وري افزايش مي يابند و به طور عمده به اين دليل است که اقتصاد آلمان طي يک فرآيند بي سابقه اي از تمرکز بر روي دستمزدها در دهه 1990 عبور کرده است. اين چيزي است که منجر به کاهش چشمگير هزينه هاي واحد نيروي کار و در نهايت افزايش رقابت شده است.



  • بهتر است دو دليل اصلي و مهم از رونق بازارهاي شغلي در آلمان امروز را بدانيم و اين اميد است که کشورهاي ديگر اروپايي سعي در تقليد از توانايي بازار کار آلمان را نيز داشته باشند. اول اينکه , اصلاحاتي که در سال 2003 آغاز شد، تقريبا يک دهه پس از روند گذر از تمرکز بر روي دستمزد و افزايش رقابت در آلمان بوده است. قدرت گرفتن بازار آلمان در نتيجه سياست فدرال نبوده و در اصل به دليل نبود آن بوده است. دومين اصل مربوط به وجود قدرت در سيستم روابط متمرکز مديريت کارگري آلمان است. با افزايش قابل توجه بهره وري، اين توانايي در نهايت موجب بهبود رقابت ملي شده و موجب پايه و اساس بازار کار قوي درآلمان شده است.


ترجمه و نگارش : م غلامي


آژانس کاريابي بين المللي کارپيرا : Karpirajobs.com


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

INVOKER فروش فلزیاب | 09100061386 خبری | تکنولوژی | صنعت توشه روستای گیل چالان فروش سنگ عقیق خطی چراغ رنگی مجله تفریحی کم نام Taylor پکیج سرا: تعمیر پکیج در کرج | تعمیر تخصصی پکیج در شهر کرج کسب و کار های اینترنتی